Suc de rosii la ceaun


20150802_172953 20150803_073133 20150803_073208 20150803_095358 20150803_095446

Pe ultima suta de metri, inainte de plecarea in concediu, am cumparat 50 kg de rosii de țara si am facut suc de rosii.

L-am facut la ceaun ca sa fiarba mai repede si sa il fac si in timp record 🙂 . Pe aragaz mi-ar fi luat 3 zile cred.

Nu am pus decat cate 1 lingura de sare si o lingurita de zahar la fiecare 2 litri de suc.

L-am turnat in sticle si borcane sterilizate, l-am capsat si am dat borcanele inca 30 min la cuptor cu focul mic, sa fiu sigura ca rezista bine.

De la 6.00 dimineata si pana la 15.30 dupa amiaza, am dat gata cele 50 kg de rosiiȘ spalat,taiat, dat prin robot, fiert la pirostrii, bagat la borcane si sterilizat. Record absolut personal 🙂

Nici cand eram la Bila nu aveam asa viteza haha

Anunțuri

2 gânduri despre „Suc de rosii la ceaun

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s