Prajitura intoarsa cu mere


 

Pornind de la aceasta reteta ,am facut prajitura mea.Eu,in loc de apa am pus lapte.Plus ca nu am avut timp sa bat albusurile spuma,ca la mine totul e contra cronometru.Ca nu cumva sa se trezeasca Rebecca si sa planga ca cine stie ce vrea. 🙂

Asa ca am facut compozitia ca de chec obisnuit si am pus si 5 linguri de ulei in ea ca sa fie mai pufoasa.In rest aceleasi ingrediente si mod de asezare in tava.Doar ca tava rotunda nu a avut mai adanca si am folosit o cratita de inox.Nu faceti ca mine ca se lipeste.Cele mai bune sunt tavile speciale de prajituri.Sper sa imi iau si eu la un moment dat 🙂

Anunțuri

6 gânduri despre „Prajitura intoarsa cu mere

  1. Si eu fac o praji asemanatoare numai ca eu pun merele in jumatati cu scobitura in sus in care am pus o lingurita de dulceata si le presar cu scortisoara.L-e dau la cuptor pana fac blatul si apoi il torn peste mere.Cand e coapta se poate pune peste mere o crema de vanilie si apoi frisca sau numai frisca .II SUPER BUNAVictoria arata bine praritura ta mi-e tare pofta……….

    1. Antonia,imi cer scuze,am mai intrat foarte putin zilele astea.Mi-a venit sotul din germania si stam mai mult in familie 🙂 Nu de alta dar pe 6 iar pleaca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s