Pangasius prajit cu salata de varza si ou


 

O mancare de seara,usoara si delicioasa.

Pestele se da prin malai amestecat cu mirodenii dupa gustul fiecaruia.Eu am pus boia dulce,delikat,oregano.Dupa care se prajeste pe ambele parti.

Varza se toaca fin,se adauga 2 oua firte tocate,cateva fire de ceapa verde,patrunjel tocat,otet de mere,ulei si sare dupa gust.

Pofta buna.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s